CLASH

Kulečníkový stůl CLASH Steel 9ft Zobrazit větší

Kulečníkový stůl Clash Steel Pro 9ft Black

POCL254-06

Nový produkt

Profesionální turnajový stůl.

Nový Clash Steel Pro nastavuje nový vysoký standard s novým revolučním designem a nejvyšší kvalitou.



Introducing our newest addition to the Clash Family and the successor of the Clash Steel. The all new Clash Steel Pro sets a new high standard with its new revolutionary design and the highest quality.




Více informací

Parametry

VÝROBCE: Clash
HRACÍ PLOCHA: 254 x 127 cm
VELIKOST: 9ft
BARVA STOLU: černá (od 8 kusů dle vzorníku)
HRACÍ DESKA: třídílná břidlicová deska o síle 30 mm
POČET NOHOU: 2 podesty
SUKNO: Simonis 860 dle vzorníku
KONSTRUKCE: ocelový rám
KAPSY / DÍRY: uzavřené košíky
SEŘIZOVÁNÍ: výškově stavitelné nohy a vyvažovací šrouby
VÁHA: 650kg
DISCIPLÍNA: pool
POUŽITÍ STOLU: vnitřní

Více informací

Kulečníkový stůl Clash Steel Pro 9ft

  • Hrací plocha 254 x 127 cm, vnější rozměr 286 x 159 cm
  • Barva: černá
  • Rohy kapes, kapsy, vyvažovací plata na nohou jsou v barvě stříbrné.
  • Vystužená a zaoblená vrchní, dotyková část mantinelů.
  • Gumové odrazníky Kleber Vector P-59 zajišťující dokonalý odskok koulí
  • Třídílná břidlicová deska o síle 30 mm, navíc do perfektní roviny přebroušená stroji CN
  • Sukno Simonis 860 v barvě dle Vašeho výběru
  • Ocelový, rozebíratelný velmi pevný rám, laserově svařená konstrukce. Na konstrukci je 27 vyvažovacích šroubů pro perfektní rovinu kulečníku.

EPBF licence - stůl je schválen a doporučen pro mezinárodní turnaje.


Nohy -  dva podstavce, jsou zakomponovány do ocelového rámu, který má dodatečné vyvažování tzv. TX - system.

Stůl je kompletně vyroben a smontován v Evropě.

Cena je včetně DPH, bez dopravy a montáže.

Proč zvolit Clash Steel Pro?

  • Výrazný design vyniká od ostatních díky inovacím a vývoji. Stůl je navržen s ohledem na nejmenší detaily. Vznikl kulečník, který byl stvořen k dokonalosti.
  • Pro zajištění nejvyšší kvality je stůl 100% evropský. Spolupracujeme pouze s výrobci, kteří sdílejí naši vizi vytváření prvotřídních stolů pomocí nejlepších zdrojů. Pravidelně navštěvujeme naše dodavatele, abychom zajistili dodržování nejvyšších standardů kvality a to je jasně vidět v konečném výsledku.
  • Gumové odrazníky používané na mantinelech jsou Vector P-59. Ty jsou standardem, který se používá na závodních stolech během oficiálních zápasů a mistrovství světa. Mezi gumovými odrazníky používanými na kulečníkových stolech je to nejvyšší standard a zajišťuje nejpřesnější odraz.
  • Kapsy Gabriels Pro Pockets odpovídají nejvyšším standardům a používají inteligentní technologii k zajištění nejvyšší kvality a komfortu při hraní. Díky speciálně navržené montáži shora dolů nemají vložky kapes hřebíky ani jiné kovové komponenty, které by mohly poškodit koule. A konečně, každá kapsa pojme kompletní sadu koulí!
  • Kromě toho šikmé zakončení kapsy zajišťuje, že když je koule potopená, skutečně končí v kapse namísto aby vyskočila.
  • Velikosti kapes splňují požadavky World Pool Association (11,7 cm pro rohové kapsy a 13 cm pro střední kapsy).

  • Clash Steel Pro má pevný, odolný ocelový rám, který zajišťuje stabilitu stolu a maximální přesnost.

    K zajištění co nejplynulejšího pohybu koulí a maximální přesnosti  používáme břidlici o tloušťce 30
  • Konstrukce se skládá z různých kusů dubového dřeva, které byly pečlivě sestaveny tak, aby vytvořily perfektní stabilitu.
  • Standardně je stůl v barvě černého laminátu. Máte možnost vybrat si barvu sukna Simonis podle vašeho přání.
  • Stůl lze barevně přispůsobit Vašim požadavkům dle vzorníku (minimální odběr 8 kusů)
  • Od 8 kusů si lze také zvolit jiný rozměr kapes nebo rytinu v rozích svým jménem nebo logem firmy.

https://clashpool.com/

This table surprised me for its quality, its consistence in playing and the use of superior materials. The players I work with and have played on this table have all found it to be one of the best tables around at the moment. The rails, pockets and design are exactly what it should be. This table is perfect to improve your game and become a champion!

Johan Ruysink’
-Professional Pool coach, 8 times winner Mosconi Cup-

That’s why you choose Clash Steel Pro

The distinctive design stands out from the rest due to new innovations and developments resulting in a table with the finest finishing to date. The table is designed with attention to the smallest details creating a table that has been formed to perfection.

To ensure the highest quality, the table is 100% European made. We only work with manufacturers that share our vision of creating excellent tables by using only the best resources. We pay regular visits to our suppliers to ensure the highest quality standards are maintained and that is clearly visible in the end result.

The rubber cushions used on the rails are Kleber P-59 rubbers. Kleber rubber is the standard used on carom tables during official matches and World Championships and will be featured for the first time on our new pool table. Among rubbercushion used in the billiardtables it is the highest standard and ensures the most accurate rebound. Our cloth strip is made of synthetic material and due to its sturdy embossing it ensures the perfect fit to hold the cloth in place.

Gabriels Pro Pockets are used in the new Clash Steel Pro. These pockets are of the highest match standards and use smart technology to ensure the highest quality and playing comfort. Due to a special designed top – down mounting, the pocket liners do not have nails or other metal components that could damage balls. Finally, each pocket can hold a complete set of balls!

Furthermore, the slanted finishing of the pocket makes sure that when a ball is potted it actually ends up in the pocket instead of bouncing out.

  • The pocket sizes meet the requirements of World Pool Association (11,7 cm for the corner pockets and 13 cm for the middle pockets). 
  • The tables are equipped with a facing of 3,175 mm, which is the standard for tournament tables.

The Clash Steel Pro has a solid, durable steel frame, which secures the stability of the table and maximum precision of the table. 

We use a 3-piece 30 mm thick slate to ensure the smoothest possible movement of balls and maximum precision of your shot.

  • Standard choice of black laminate finish.
  • Possibility to choose any Simonis cloth at your wish.
The construction of the rails consist of different pieces of oak wood which have been carefully put together to create the perfect stability of the rail.

Příslušenství

10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook