INDOOR

Sestava-prolézačka TITAN R Zobrazit větší

Suprafort prolézačka TITAN R

6000

Nový produkt

Sestava TITAN R je určená především pro dorostence a dospívající mladé může a dívky. Může být používána samozřejmě i dospělými. Je rozšiřitelná na další prvky za účelem efektivnějšího posilování: bradla, posilovací lavice, stojan na činku. Sestava má rozpěrný systém, určený pro instalaci mezi podlahou a stropem.






Více informací

Parametry

VÝROBCE: SUPRAFORT
BARVA: bílo béžová
NOSNOST(kg): 100 kg
VĚK HRÁČŮ: od 3 let

Více informací

Popis

Sestava TITAN R je určená především pro dorostence a dospívající mladé může a dívky. Může být používána samozřejmě i dospělými. Je rozšiřitelná na další prvky za účelem efektivnějšího posilování: bradla, posilovací lavice, stojan na činku.
Sestava má rozpěrný systém, určený pro instalaci mezi podlahou a stropem. Montáž sestavy a instalace jsou jednoduché. Nepotřebujete vrtat do zdi. Sestavu je možné rychlé přesunout na jiné místo a tím vybrat optimální umístění v dětskémpokoji nebo jiné místnosti. Strop musí být pevný. V případě stropu ze sádrokartonu, je vhodné použit přístěnnou sestavu.

Sestava obsahuje výškově přestavitelnou hrazdu, která se může umístit v potřebné výšce. Proč je zapotřebí přestavitelná hrazda?
Pro mladší děti bude pohodlnější a bezpečnější, když hrazda bude připevněna ve výšce odpovídající jejích věku. S růstem dítěte se výška umístění hrazdy může jednoduše měnit.

Příčky sestav jsou pogumované, mají masážní a neklouzavý povrch. Na rozdíl od kovových příček jsou tyto příčky komfortnější a bezpečnější. Jsou měkčí a pohodlnější pro úchop, nekloužou a nejsou studené. Masážní povrch zajišťuje dobré prokrvení dlaní a chodidel. Úchop je velmi příjemný.

  • Možnost přikoupit rozšiřovací prvky : Bradla, posilovací lavice, stojan na činku
  • Balení: 1 karton (116x61x14 cm), 25 kg
  • Hmotnost sestavy : 20 kg 
  •  V případě osobního vyzvednutí se karton pohodlně vejde na zadní sedadla auta.

Příslušenství

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook