OSTATNÍ

Šipkový automat Diamond Darts III - Použitý Zobrazit větší

Šipkový automat Vofotronix Diamond Darts III - Použitý

šipkybazar

Nový produkt

Šipkový automat  Velice oblíbený a elegantní automat do Vaší provozovny.

Více informací

Více informací

Šipkový přístroj DIAMOND DARTS III nabízí hráčům nejen stejně intenzivní prožitek jako klasické sisalové šipkové terče, ale navíc i zvýšený herní komfort díky přístrojickému sčítání výsledků a bohatou nabídku šipkových her.

O kvalitách šipkového přístrojůeDIAMOND DARTS III nejlépe vypovídá skutečnost, že se na něm hrají veškeré soutěže Českého šipkového svazu i mezinárodní turnaje jako např. Compumatic World darts championship nebo Evropská liga národních družstev

Ligový automat Diamond Darts III od firmy Vofotronix schválený UŠO a ČSS. Automat je pro 8 hráčů se spoustou oblíbených her.

Šipkový automat Diamont Darts III spojuje ve své konstrukci výhody nejmodernìjších technologií s precizním mechanickým provedením.

Nabízí celkem 16 základních her, doplněných o 16 variant pro hru Cricket, 2 varianty hry High Score, 18 variant pro hry 180, 301, 501, 701 a 501 Five, 3 varianty hry 301 Parchis a 5 variant her párù a družstev pro hry 180, 301, 501, 701 a 501 Five.

Pro provozovatele je výhodou možnost nastavení celkem 45 základních parametrù software, např. výše kreditù, počtu kol, časových limitů, včetně možnosti testů a funkčnosti. Ovládání přístroje je velmi jednoduché.

Elektronický mincovník 5,10,20 Kč. Nejoblíbenější a nejrozšířenější automat na českém trhu.

Jedná se o prodej repasovaného použitého zboží, automat je plně funkční.

Automat je po repasi, nová terčovnice, snímací folie, mincovník, zdroj..

Pro použité, bazarové zboží, prodávané komisně, není možný odpočet DPH, tzn. cena je konečná.

Nelze odečíst DPH.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook