ŠACHOVÉ POČÍTAČE

Šachový počítač Revelation II s figurami Classic Zobrazit větší

Šachový počítač Revelation II s figurami Classic se závažím

d10852W

Nový produkt

Profesionální šachový počítač exkluzivního provedení. Parametry i provedení v sobě snoubí exkluzivní kvalitu a úroveň jednoznačně nejvyšší ze světové nabídky.
Po úspěšném představení na veletrhu Toy fairse tento unikátní produkt začal úspěšně prodávat ve vybraných zemích.¨

Balení obsahuje figurky Classic se závažím.

Více informací

Více informací

Revelation II je ideální kombinace luxusní dřevěné šachovnice a integrovaného šachového počítačového systému vyvinutého v Nizozemsku společností Digital Game Technology a Phoenix Chess Systems.
Šachovnice turnajové velikosti je inovativní DGT senzorovou šachovnicí s individuálním rozpoznáním figur a LED diodami, které zobrazují šachové tahy. Zelený displej OLED a šest velkých kláves poskytují tomuto samostatnému systému klasické menu ovládané v angličtině, francouzštině, němčině, nizozemštině a španělštině. Šachovnici doplňte osobně zvolenými ručně vyřezávanými elektronickými šachovými figurami DGT. Hlavní funkcí šachovnice Revelation II je možnost hrát proti šachovým programům patřícím mezi světovou špičku. V kombinaci s výkonem zajišťuje jedinečný a bezprecedentní zážitek ze hry šachů.
Hrajte proti nejsilnějším šachovým programům
Tradiční styl hry s dřevěnými figurami na dřevěné šachovnici
Analyzujte svou hru za použití slavných šachových enginů světové úrovně
Hrajte s protivníky na internet nebo své partie živě vysílejte na internetu

Produkt je vybaven SW v Anglické verzi, česká není plánována.
V případě platby převodem na účet produkt objednáváme expresní dopravou přímo z výrobního závodu a můžete díky tomu očekávat dodání cca za 4 dny.
Revelation II spojuje několik supersilných komerčních a freeware šachových motorů, které mají za následek velkou rozmanitost v počítačové šachové hře na úrovních ELO do 2800 a výše. Vestavěné šachové motory běží na šachovnici Revelation II, ale systém může také využívat motory běžící na počítači či notebooku, a to vytvořením bezdrátového připojení Bluetooth. 
Aplikace Revelation II může napodobovat mnoho šachových počítačů, které v minulosti získaly titul na mistrovství světa, což dává uživateli šanci vrátit se do 80. a 90. let minulého století, kdy bylo hraní proti šachovým počítačům na vrcholu. K dispozici je balíček Retro Software s nostalgickými emulacemi Ed Schröder a Richard Lang. V kombinaci s moderními motory Retro Software značně rozšiřuje rozsah hráčského zážitku pro šachisty všech úrovní.

Systémové přednosti:

  • Plně soběstačná šachovice, vybavená zabudovaným vysokovýkonostním procesorem Marvell PXA320 pro možnost spouštět motory přímo na šachovnici.
  • PXA320 je nejrychlejším procesorem z PXA/XSCALE série a běží na 800+ MHz.
  • Implementace PXA320 má datovou sběrnici o šíři 32 bitů, a vysokou CPU cache, která zajištuje, aby motory běžely na plný výkon
  • 128MB z DDR SD RAM zajišťuje dostatečnou paměť pro velké hashovací tabulky
  • 1 GB flashová paměť nabízí veliké množství místa pro upgradování nových herních motorů, jakmile budou k dispozici
  • Šachovnice je všestraným šachovým zařízením, které dovoluje vybrat z celé škály šachových motorů
  • Systém obsahuje v základu tři komereční motory a může být doplněn o další
  • Špičkové šachové motory zahrnují Hiarcs, Shredder a The Baron
  • Zahrnuty jsou též freeware nebo opensource motory, jako jsou dobře známé programy Fruit, Toga, Ruffian a Rybka.
  • Úrovně ELO lze nastavit tak, aby hrály na vaší úrovni (v závislosti na nastavení motoru)
  • Ve srovnání s využitím stejných šachových motorů na PC nebo notebooku nabízí Revelation II jedinečné schopnosti a možnosti, jako je možnost snížit rychlost procesoru šachovnice tak, aby hrála na úrovních od 1500 ELO a výše (k dispozici po aktualizaci firmware)
  • Šachovnice využívá skvělou technologii od DGT pro rozeznávání figur, která zajišťuje, že analýza a nastavení šachových pozic je jen otázkou umístění figurky na šachovnici
  • Všechny dostupné elektronické šachové figurky DGT jsou kompatibilní s Revelation II: sady figurek Timeless, Classic, Royal a Ebony; všechny soupravy jsou dodávány se dvěma královnami pro každou barvu.
  • Velký zelený displej OLED 256 * 64 pixelů s dvojitým rozlišením založeným na nejnovější technologii OLED poskytuje podrobné informace o současné šachové hře
  • Vše je zaměřeno na krásu a vášeň pro šachovou hru, takže přes veškerou palubní elektroniku má Revelation II špičkovou šachovnici zhotovenou ze dřeva se skvělými dřevěnými figurami
  • Prostřednictvím komunikace Bluetooth 2.0 s počítačem lze systém vylepšovat pomocí nejnovějšího dostupného firmwaru, nových šachových motorů a upgradu motorů
  • Revelation II může fungovat jako běžná DGT Bluetooth elektronická šachovnice, nabízející možnosti jako je živé vysílání her přes internet a online hry na šachových portálech a webových stránkách
  • Systém je připraven pro možnost budoucího vybavení přídavné flash paměti a výpočetního/RAM výkonu (výměnou současného modulu Marvell PXA)
  • Velikost šachovnice je 57 x 61 cm, velikost polí je 52 x 52 mm a tloušťka šachovnice je 30 mm

  • Produkt je vybaven software v anglické verzi, česká verze není plánována.
  • V případě objednání a platbě na bankovní účet objednáváme přístroj expresní dopravou přímo z výrobního závodu. Díky tomu můžete očekávat dodání v řádu několika dnů.
  • Jazyková verze : Pouze anglická verze- česká není k dispozici

Příslušenství

19 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook