STOLY

Stolní tenisový stůl Cornilleau Competition indoor 540 ITTF modrý Zobrazit větší

Stolní tenisový stůl Cornilleau Competition 540 ITTF indoor blue

7068.025

Nový produkt

Stolní tenisový stůl Cornilleau Competition indoor 540 ITTF modrý

Více informací

Více informací

S 22 mm silnou vrchní deskou nabízí tento stůl vynikající odskok. Stůl byl schválen pro oficiální zápasy Francouzskou stolní tenisovou asociací. Díky speciálnímu designu jsou profesionální stoly firmy Cornilleau vhodné také pro sportovce na invalidních vozících ! Vysoce kvalitní, nereflexní nátěr SKILTOP zaručuje mimořádnou kvalitu během hry a vynikající reakci míčku. 

Jednoduché skládání a rozkládání zvládnou i děti. Stůl je mimořádně stabilní i díky velkým výškově nastavitelným nohám. Dvojité přepravní kola s brzdou jsou ideální pro měkké povrchy sportovních center.

Stůl na stolní tenis CORNILLEAU COMPETITION 540-INDOOR je určen pro širokou veřejnost, náročné individuální zákazníky, hotely, školy, sportovní centra. Pomocí jednoduchého sklápěcího mechanismu lze sklopit obě desky do svislé polohy. Pomocí podvozku na kolečkách je pak s tímto stolem snadná manipulace po celé místnosti. Při sklopení pouze jedné hrací desky Vám vzniká odrazová plocha - imitace protihráče. Nejdůležitějším prvkem v kvalitě konstrukce stolů CORNILLEAU je kovový, pozinkovaný rám, který je umístěn vždy po celém obvodu hrací desky. Nikdy Vám tedy nehrozí prohnutí či jiná deformace hrací desky, jak tomu bývá u stolů bez tohoto rámu. Speciální hrací deska je odolná proti mechanickým vlivům a i po úderu pálkou nebo jiným předmětem zůstává bez poškození. Barva desky modrá. Záruční doba 3 roky.

  • Extrémně robustní!
  • 16 Zajišťovacích bodů jako bezpečnostní systém
  • Dvojité přepravní kola s brzdami o průměru 150 mm
  • Snadné nastavení
  • Velikost 274 x 152,5 x 76 cm * S
  • Tloušťka stolu 22 mm
  • Tloušťka rámu 50 mm
  • Pevná síť, výškově nastavitelná
  • Hmotnost 109 kg

3 roky GARANCE hrací desky - Jak už název napovídá, Cornilleau je francouzská společnost, která si drží extrémně vysokou kvalitu produktů. Aby bylo možné udržet takto vysoký standard, vyrábí své stoly na stolní tenis ve vlastní továrně, která sídlí ve Francii. Zde sídlí i technologické centrum společnosti - výzkum, vývoj, výroba i kontrola kvality jsou tak ve velice úzkém kontaktu. Právě díky tomu si tyto produkty získaly tolik obliby v celé Evropě i USA.

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook