Hlavolamy Rubik

RUBIKOVA KOSTKA 3X3X3 ORIGINAL HEXAPACK NEW Zobrazit větší

Rubikova kostka 3x3x3 Original Hexapack New

500009

Nový produkt

Nejznámější matematický hlavolam v klasické podobě 3x3x3. Kostku sestavenou z barevných čtverců je možné otáčet kolem tří os, čímž je možné dosáhnout až čtyřiceti tří miliard barevných kombinací. Rubikova kostka je převážně určená pro děti od 8 let.

Více informací

Parametry

VÝROBCE: Rubik studio
POČET HRÁČŮ: 1 hráč
VĚK HRÁČŮ: od 8 let
NÁROČNOST: složitá hra
JAZYK PRAVIDEL: český, anglický
CHARAKTERISTIKA: logická hra, hlavolam

Více informací

Rozměry: 56 x 56 x 56 mm

Materiál: plast, kov

Doporučený věk: 8 +

Jedná se o original maďarskou Rubikovu kostku v novém reprezentativním balení.

Nová Rubikova kostka s pevnými dílky stran. Na této kostce byly tradiční samolepky vyměněny za  plastové, což znamená žádné blednutí barev či odlupování. 

Tato Rubikova kostka má uvnitř nový mechanismus, který umožňuje rychlejší, přesnější a spolehlivé otáčení kostky. Pokud Vám někdo někdy řekl, že Rubikovu kostku vyřešil tím, že přelepil samolepky, kupte mu tuto i které to není možné.

Střed kostky je založen na novém kulatém uzavřeném jádru v novém designu, které umožňuje minimální tření mezi vnitřními hýbajícími se části a mezi dílky. Tento revoluční nový design vám nejen, že vám umožní rychlejší otáčení částí, ale také balancuje rohové dílky, že nevypadávají. Už vám tak nevypadnou dílky při vytváření rekordu. 

Rubikova kostka je klasický hlavolam u kterého je úkolem složit dílky správné barvy na správnou stranu kostky. Je to skvělá výzva na procvičení mozku, jak doma tak i na cestě. Pohybujte a otáčejte strany kostky, tak aby každá strana měla nakonec jenom jednu barvu. Existuje 43 trilionů variant (to znamená 43 a za ním 18 nul), které slouží k poskládání originální kostky 3x3x3, ale vždy je zde pouze jedno řešení. Pokud budete cvičit mohli byste zvládnout poskládat pod 10 sekund. Rubikova kostka je velmi návyková a nebudete se od ní chtít odtrhnout.  

Toto je originální 3x3 Rubikova kostka®; neuvěřitelně návyková, mnohorozměrná výzva, která fascinovala fanoušky puzzle po celém světě od té doby, co ji tvůrce Ernő Rubik v roce 1980 přivedl na svět.

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook