NEOCUBE

Magnetické kuličky Neocube Ø 5mm Puzzle Gold Zobrazit větší

Magnetické kuličky Neocube Ø 5mm Puzzle Gold

61591

Nový produkt

NeoCube GOLD v dárkovém balení to je letošní hit a absolutní vychytávka levitující na pomezí hlavolamu, stavebnice, umění a hodin zábavy. K dostání v různých barvách a velikostech. 

Více informací

Parametry

VÝROBCE: Neocube
MATERIÁL: neodymový magnet
VÁHA: 85 g
BARVA: zlatá
CHARAKTERISTIKA: Kreativní tvoření
PRŮMĚR MAGNETU: 5 mm

Více informací

 

Popis produktu

  • Kostka složena z 216 velmi silných neodymových magnetů ve tvaru kuliček o průměru 5mm
  • Fascinující hračka a zábava pro celou rodinu
  • Rozvíjí fantazii, prostorovou představivost a jemnou motoriku rukou
  • Krásné dárkové balení v kovové plechovce s českým potiskem
  • Fantastický dárek pro Vaše příbuzné, kamarády nebo známé
  • Rozměry kostky: 30mm x 30mm x 30mm
  • Průměr kuličky: 5mm

 

Technické parametry

Neodymové magnety jsou tvořeny směsí neodymia, železa a boru. Neodymiové magnety jsou natolik silné, že jsou schopny unést tisícinásobek vlastní hmotnosti.

Neocube nabízíme ve třech velikostech (5mm, 6mm a 7mm) 

  • Nejoblíbenější a zároveň nejprodávanější jsou magnetické kuličky Neocube o průměru 5 mm. Z vlastní zkušenosti však víme, že pro stavění modelů jsou nejideálnější kuličky o průměru 6mm, protože mají silnější magnetickou přitažlivost a zároveň se s nimi lépe manipuluje. Kuličky o průměru 7mm jsou určeny spíše pro muže se silnými prsty, ostatním bude manipulace s těmito kuličkami činit problémy.
  • Standardní a zároveň nejoblíbenější povrchová úprava Neocube je nikl - zejména pro jeho nižší cenu. Ostatní úpravy jsou určeny pro zákazníky, kteří si rádi připlatí za výjimečný vzhled Neocube, popřípadě pro zákazníky kteří již vlastní standardní barvu Neocube a chtějí stavět větší modely navíc obohacené o prolínání barev.
  • Neodym, chemická značka Nd, (lat. Neodymium) je měkký stříbřitě bílý, přechodný kovový prvek, čtvrtý člen skupiny lanthanoidů. Hlavní uplatnění nalézá ve výrobě speciálních skel a keramiky a slouží také k výrobě mimořádně silných permanentních magnetů.
  • Uchovávejte mimo dosah malých dětí, aby magnetky nespolkly, a v bezpečné vzdálenosti od elektrických přístrojů, které by mohly poškodit

VAROVÁNÍ

Tento výrobek není určen pro děti mladší 6 let! Výrobek obsahuje malé části, které mohou být škodlivé. Spolknutí kuliček může mít nedozírné následky. V tomto případě neprodleně vyhledejte lékaře. Nebezpečí spolknutí nebo vdechu. Obsahuje silný magnet, proto hrozí poškození zařízení magnetismem (elektronika, hodinky, kardiostimulátory, nosiče dat, kreditní karty a další zařízení choulostivá na magnetické pole).

DOPORUČUJEME

-          UDRŽOVAT KULIČKY V ČISTOTĚ ( POKUD SE UŠPINÍ, DOPORUČUJEME JE LEHCE VYČISTIT HADŘÍKEM )

-          NEROZTRHÁVAT KULIČKY PRUDKÝM POHYBEM

-          NEVYSTAVOVAT VYSOKÝM TEPLOTÁM

Příslušenství

10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook