NEOCUBE

Magnetická stavebnice Neobars Zobrazit větší

Magnetická stavebnice Neobars

Wat bars

Nový produkt

Většina z Vás již určitě zná neodymové kuličky NEOCUBE. Nyní však přicházíme s úplnou novinkou NEOBARS! Jedná se o 36 malých válečků z velmi silných neodymových magnetů.

Více informací

Parametry

VÝROBCE: Neocube
MATERIÁL: neodymový magnet
BARVA: nikl

Více informací

Originální dárkové balení v kovové plechovce s českým potiskem

  • 36 válečků v balení
  • Jedna kostka miliony kombinací
  • Hračka a zábava pro celou rodinu 
  • Antistresový prostředek a rehabilitační pomůcka
  • Rozvíjí představivost, motoriku, fantazii a především kreativitu
  • Délka válečku: 24 mm
  • Průměr jednoho válečku: 4 mm
  • Počet válečků v kostce: 36
  • Materiál kostky: NdFeB — speciální slitina
  • Rozměry kostky: 24 mm × 24 mm × 24 mm
  • Materiál krabičky: Ocel

Technické parametry Většina z Vás již určitě zná neodymové kuličky NEOCUBE. Nyní však přicházíme s úplnou novinkou NEOBARS! Jedná se o 36 malých válečků z velmi silných neodymových magnetů, které slouží jako vynikající hračka pro celou rodinu. Kostka složena z 36 velmi silných neodymových magnetů ve tvaru válečku o délce 23mm a průměru 4mm. Fascinující hračka a zábava pro celou rodinu. Rozvíjí fantazii, prostorovou představivost a jemnou motoriku rukou. Pomocí válečků lze sestavit miliony modelů od těch nejjednodušších až po extrémně složité modely.

Válečky se doporučují  kombinovat s klasickým NEOCUBE, vzniknout tak nádherné prostorové obrazce, obrázky mluví za vše!! NEOBARS rozvíjí fantazii, prostorovou představivost a jemnou motoriku rukou. Neodymové magnety jsou tvořeny směsí neodymu, železa a boru. Válečky NEOBARS jsou zároveň potaženy tenkou vrstvou niklu, která je chrání proti korozi i opotřebení a dodává jim stříbrný lesk.

Neodymové magnety jsou natolik silné, že jsou schopny unést tisícinásobek vlastní hmotnosti. NEOBARS lze kombinovat s kuličkami NEOCUBE a také s další novinkou NEOBLOCKS, čímž vznikají úplně nové možnosti stavebních variací těchto magnetických stavebnic! Hra s nimi se tak stává mnohem zajímavější a zábavnější. Možnosti stavění jsou doslova neomezené, miliardy kombinací!!

Hmotnost – 150 g

VAROVÁNÍ

Tento výrobek není určen pro děti mladší 6 let! Výrobek obsahuje malé části, které mohou být škodlivé. Spolknutí kuliček může mít nedozírné následky. V tomto případě neprodleně vyhledejte lékaře. Nebezpečí spolknutí nebo vdechu. Obsahuje silný magnet, proto hrozí poškození zařízení magnetismem (elektronika, hodinky, kardiostimulátory, nosiče dat, kreditní karty a další zařízení choulostivá na magnetické pole).

DOPORUČUJEME

-          UDRŽOVAT KULIČKY V ČISTOTĚ ( POKUD SE UŠPINÍ, DOPORUČUJEME JE LEHCE VYČISTIT HADŘÍKEM )

-          NEROZTRHÁVAT KULIČKY PRUDKÝM POHYBEM

-          NEVYSTAVOVAT VYSOKÝM TEPLOTÁM

Příslušenství

10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook