OUTDOOR

Cornilleau tafeltennistafel PARK Outdoor grijs Zobrazit větší

Stolní tenisový stůl Cornilleau Pro Park oudoor

127137

Nový produkt

Stůl stolního tenisu Cornilleau Pro Park

Více informací

Více informací

Pingpongový stůl Pro park je vhodný pro trvalou instalaci na otevřená venkovní prostranství a sportoviště, do městských či soukromých parků, na dětská a školní hřiště, pro univerzitní areály nebo například kempy. Jedná se o základní variantu stolu Cornilleau PRO Park, která umožňuje instalaci na zpevněný povrch pomocí přivrtání nohou stolu k povrchu.

MAT TOP – Patentovaná technologie od firmy Cornilleau. Tento patent přináší antireflexní desku stolu, díky které Vás během hry nebude obtěžovat odraz od slunečního zářen nebo umělého světla. Povrch upravený technologií MAT TOP disponuje 10 x antireflexní vrstvou. 

Cornilleau PRO Park vs. betonový stůl na pingpong: 
Tento stůl je velice stabilní a je konstruován tak, aby nahradil zastaralou technologii betonových pingpongových stolů. Stůl na stolní tenis z betonu je velmi těžký a pokud není kvalitně uděláno podloží, velmi brzy se zkřiví a je pro hru téměř nepoužitelný. Rovněž povrch těchto stolů je ve srovnání s laminátovou deskou Cornilleau nekvalitní, ať už z hlediska hrubosti povrchu, tak i kvality odrazu míčku. Jakákoliv následná manipulace je s takto těžkým břemenem velmi obtížná a nákladná. Proto doporučujeme stoly Cornilleau PRO Park, které betonový stůl na stolní tenis nahradí a ve všech aspektech rozhodně předčí. 

Společnost Cornilleau si za kvalitou svých produktů stojí natolik pevně, že nabízí záruku na celý komplet stolu při trvalé instalaci na venkovní povrch 10 let.

Kvalitní mohutná kovová konstrukce s pozinkovanou ochranou proti korozi

  •  Nohy jsou vyrobeny z ocelových oblouků s pozinkovanou ochranou. 
  •  Nejmodernější technologií vyvinutá deska je dlouhodobě odolná vůči nepříznivému počasí i mechanickým   vlivům - dokonce i po úderu pálkou zůstává bez poškození. 
  •  Stůl může být venku 365 dní v roce za každého počasí.
  •  Ukotvení stolu do zpevněného povrchu pomocí přišroubování
  •  Stůl je vhodný pro venkovní použití. 
  •  Deska je 9 mm pryskyřicový laminát v šedé barvě.
  •  Schválení od Francouzské federace stolního tenisu FFTT 

Rozměry stolu : 274 x 152,5 x 76 cm ( d x š x v )

Váha stolu : 162 kg 

Rozměry balení : 51,5 x 157,1 x 141,4 cm

Barva : šedá

Tloušť ka hrací desky 9 mm

tloušťka rámu : 80 mm

Součástí balení je síťka ocelová

Záruka na na celý komplet : 10 let

27 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook