FLIPPER - PINBALLS

Flipper Pinballs Star Wars Pro Zobrazit větší

Flipper Pinballs Star Wars Pro

Nový produkt

Více informací

Nevýherní zábavní automat s širokým spektrem hráčů. Nový flipper od firmy Stern nabízí spoustu zábavy. Precizní zrpacování od této firmy nabízí jedinečný herní zážitek. Hra je určena pro všechny věkové kategorie. 

Tato hra ponoří hráče do dynamického a náročného prostředí pinballu, protože bojuje za obnovení spravedlnosti v galaxii.

Star Wars, stejně jako všechny nejnovější modely společnosti Stern, využívají elektronickou platformu SPIKE-2 v továrně, která umožňuje grafickou úpravu s vysokým rozlišením a kvalitní animaci. Nejmodernější technologie také řídí vysokokvalitní tříkanálový zvukový systém, o kterém se říká, že je třikrát výkonnější než ty, které byly používány v předchozích generacích Pinnacle Stern. A pokud jde o hratelnost, výrobce uvedl, že jeho Star Wars Pinball baví s "úžasným množstvím moderních a klasických prvků, takže je vhodný pro všechny úrovně dovedností."

Hra obsahuje výběr řeči a stopáž z původní trilogie hvězdných válek; barevné indikace s osvětlením LED; a vyřezávaný TIE Fighter.

Volitelně s mincovníkem na 5,10,20 a 50 kč za příplatek nebo v nastavení pro hru FREE PLAY. Uvedená cena je včetně 21 % DPH. 

Parametry :

  • Hmotnost : 130 kg
  • Rozměry : zabaleno : v/š/h 143/79/79 cm ,131 kg
  • vybaleno a sestaveno : v/š/h 192/69/140 cm, 125 kg 

Možnost individuálního nacenění. 

Ke stažení

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook