FLIPPER - PINBALLS

FliFlipper Pinball  GUARDIANS OF THE GALAXY ( Strážci galaxie ) Zobrazit větší

FliFlipper Pinball GUARDIANS OF THE GALAXY ( Strážci galaxie )

Nový produkt

Více informací

Nevýherní zábavní automat s širokým spektrem hráčů. Nový flipper od firmy Stern nabízí spoustu zábavy. Precizní zrpacování od této firmy nabízí jedinečný herní zážitek. Hra je určena pro všechny věkové kategorie. 

Hra ponoří hráče do dynamického, náročného a galaktického prostředí pinballu, kde se hvězda-lord, raketa, gamora, drax ničitel a Groot bití Ronana, aby zabránili v použití kamene nekonečnosti k ničení galaxie.

Sternoví strážci modelů Galaxy Pro, Premium a Limited Edition jsou vybaveni funkcemi, které poskytují neodolatelný herní zážitek. Každá hra obsahuje vyřezávané a interaktivní koule Groot. Kromě toho si vlastní sculptovaná raketa postava udrží hráče na prstích, když vybuchne míč zpět při rychlosti raket. Barevně měnící vložky vyzdvihují tajemné a interaktivní Orb, které se otevírají, aby odhalily silný Infinity Stone. Modely s limitovanou edicí a prémiovými modely také obsahují extra magnety, zakázkové kresby, osvětlení RGB a vyřezávané zbraně Groot, které se rozprostírají po celém hřišti.

Volitelně s mincovníkem na 5,10,20 a 50 kč za příplatek nebo v nastavení pro hru FREE PLAY. Uvedená cena je včetně 21 % DPH. 

Parametry :

  • Hmotnost : 130 kg
  • Rozměry : zabaleno : v/š/h 143/79/79 cm ,131 kg
  • vybaleno a sestaveno : v/š/h 192/69/140 cm, 125 kg 

Možnost individuálního nacenění. 

Ke stažení

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook