INDOOR

Stojan na činku TITAN Zobrazit větší

Suprafort stojan na činku

6903

Nový produkt

Stojan na činku, sklápěcí. Nosnost 100 kg.






Více informací

Parametry

VÝROBCE: SUPRAFORT
BARVA: bílo béžová
NOSNOST(kg): 100 kg
VĚK HRÁČŮ: od 3 let

Více informací

Stojan na činku je doplňujícím prvkem k sestavě TITAN. Je určen pro cvičení s činkou k vývoji a posílení svalů rukou a předloktí, prsních a zádových svalů. Po cvičení se dá stojan jednoduše sklopit ke zdi.

Rozšiřující prvky vytváří ze sestavy perfektní cvičební a posilovací centrum. Nepřekonatelnou výhodou sestavy, kromě kvality a vysoké nosnosti, je inteligentní konstrukční řešení. Uvedené prvky jsou sklápěcí, tj. po cvičení se dají jednoduše sklopit a nezabírají místo v prostoru. Na minimální ploše tak máte k dispozici výkonnou posilovnu, která šetří prostor, když ji zrovna nepoužíváte.

Stojan na činku, sklápěcí. Nosnost 100 kg.

Stojan na činku je primárně určen k sestavám TITAN. Pokud vám nebude vadit barevná odlišnost, můžete jej využít i na jiných sestavách. Všechny sestavy totiž vychází ze stejné ribstole.

Hmotnost : 16 kg 

Příslušenství

  • Suprafort prolézačka Atlant N

    Stejně jako rozpěrná varianta ATLANTu tato sestava poskytuje maximum užitku na minimální ploše.Sestava je přístěnná, určená pro instalaci ke zdi. Montáž sestavy a instalace jsou rychlé a jednoduché. Tato sestava je vhodnou variantou, když nemáte pevný strop a nemůžete použit rozpěrný systém.

  • Suprafort Prolézačka TITAN N

    Sestava TITAN N je určená především pro dorostence a dospívající mladé může a dívky. Může být používána samozřejmě i dospělými. Je rozšiřitelná na další prvky za účelem efektivnějšího posilování: bradla, posilovací lavice, stojan na činku. Tato sestava je přístěnná, určená pro instalaci ke zdi. Montáž sestavy a instalace jsou jednoduché.

  • Suprafort prolézačka TITAN R

    Sestava TITAN R je určená především pro dorostence a dospívající mladé může a dívky. Může být používána samozřejmě i dospělými. Je rozšiřitelná na další prvky za účelem efektivnějšího posilování: bradla, posilovací lavice, stojan na činku. Sestava má rozpěrný systém, určený pro instalaci mezi podlahou a stropem.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook