OUTDOOR ZÁBAVA

Vietnamský badminton Zobrazit větší

Vietnamský badminton

Nový produkt

Vietnamský badminton je streetová hra, která kombinuje možnosti hakysáku a vlastnosti badmintonového míčku. Hra není tak rychlá a během chvíle se jí naučí každý. Vietnamský badminton lze hrát na ulici, louce, pláži, sněhu i vevnitř. Přitom nehrozí, že rozbijete okno. Hru lze hrát ve dvou, či větší skupině. c

Více informací

Více informací

Vznik hry

Hra pochází z Asie, hraje se převážně ve Vietnamu, odtud název Vietnamský badminton. Streetovou verzi lze přirovnat k Hacky sacku. Vietnamský badminton je však jednodušší, už jen díky tomu že jej lze hrát i rukama.

Vietnamský badminton je jednoduchá sportovní hra, která se dá hrát minimálně ve dvou hráčích. Základem hry je odbití speciálního míčku, který se ve vzduchu chová obdobně jako badmintonový. Míček se skládá ze dvou částí, plastového tlumiče, do kterého se odbíjí a obarveného kachního brku, který slouží jako stabilizátor. Odbití však může být jakoukoli částí těla. Hra je velmi rychlá na naučení. Dá se hrát ve vnitřních i vnějších prostorech.

Hra je velmi vhodná jako rozcvička, či icebreaker. Slouží k nácviku jednoduchých pohybových dovedností, či průprava při raketových sportech. Vietnamský badminton je atraktivní doplněk firemních akcí, sportovních událostí či teambuildingu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook