MAGNETICKÉ STAVEBNICE

Tipy, rady a návody

Prodejna - otevírací doba

MAGNETICKÉ STAVEBNICE Počet produktů: 74

Podkategorie

  • BETTER BUILDERS

    Better Builders® Career People je geniální stavebnice. Obsahuje totiž základní prvky pro stavbu lidské "figurky". Vše se spojuje pouze magnety !

    Díky tomu je možné prvky různě kombinovat a děti si mohou postavit svojí originální postavičku.

    Všechny dílky jsou vyvedeny v jasných barvách, mají prvotřídní zpracování a splňují bezpečnostní předpisy pro děti od 2 let.

  • MAGCUBE

    Magnetická Rubikova kostka. Novinka mezi Rubikovými kostkami.

  • MAGPAD

    MagPad umožňuje dětem úžasnou hru, při níž se současně učí rozvíjet fantazii, jemnou motoriku a grafické dovednosti.

    - Ať je magnetický stylus vaše pero a magnetické kuličky v tabulce váš papír!

    - Zapojte svou fantazii a kreslete tvary, objekty, písmena a číslice nebo se inspirujte přiloženými obrázky.

    - Jednoduše prstem můžete mazat a opravovat. 

    - Učení má být zábavné a bezpečné, proto je MagPad navržen tak, aby údržba byla jednoduchá a používání maximálně bezpečné.

    - Magnetické kuličky jsou pevně uzavřeny v tabulce a nelze je vyjmout.

  • MAGNETIKO

    Skvělá stavebnice s magnetickými kostkami s vysokou variabilitou a kvalitou. Mají děti u podobných stavenic problém se skládáním a vy s rozebíráním? S touto stavebnicí se to stát nemůže. Jednotlivé kostky se vzájemně spojují pouze magnety. Jejich síla je přesně taková, aby to co děti postaví, drželo pohromadě a vy až budete uklízet ... nebudete mít problém. Jsme výrobci a máme stavebnici patentově chráněnu !
    U vybraných sad AKCE - doprava zdarma + dárek!

  • MAGPLUS

    Otevřená povaha tvarů MAGPLUS je  perfektní  pro manipulaci s malými prsty a okamžitá konektivita umožní, aby zábava trvala celé hodiny a hodiny !. Pokud přidáte pětiúhelníky budete moci, jako  budoucí architekti budovat, vytvářet a objevovat celý den.

  • GRIPPIES

    Ověřená magnetická hračka pro děti od 18 měsíců !  DOPRAVA ZDARMA !

    Oppenheim Platinum Nejlepší vítěz ceny hraček. Vítěz ceny Tillywig Brain Child Award, schválení pečeti Národního rodičovského centra, Cenu rodičů Silver Award a ceny Oppenheim Gold a Special Needs Adaptable Product (SNAP)

  • MAGSMART

    MagSmart je skvělá magnetická stavebnice, u které lze  snadno a rychle postavit téměř cokoliv. A stačí vám k tomu jen několik málo různých druhů mnohoúhelníků. Ty u sebe drží pomocí otáčivých magnetů umístěných na jejich hranách.  Díky tomu je také bezpečnou učební pomůckou. Formou hry podněcuje kreativní fantazii, procvičuje jemnou motoriku a učí děti rozpoznávat barvy a základní geometrické tvary.

    Díky otáčivým magnetům umístěných v hranách dílků, se vždy nastaví správná polarizace, tak aby se dílky přitahovaly a šly bezpečně spojovat.

    Tuto stavenici lze považovat také za perfektní didaktickou pomůcku, která učí děti základům geometrie, principům konstrukce a jemné motoriky. 
    Dílky jsou konstruovány, tak aby je děti mohly bezpečně uchopit a jednoduše s nimi manipulovat.

    Stavebnice MagSmart a její zpracování odpovídá normě EN 71 o „bezpečnosti hraček“.  Konstrukce dílků je téměř nerozbitná a "nepolknutelná" i pro děti mladší 3 let !

na stránku
Zobrazeno 21 – 40 z 74 položek
Zobrazeno 21 – 40 z 74 položek

Follow us on Facebook