MAGNETIKO

Magnetiko 19 ks transparent  plast box Zobrazit větší

Magnetická stavebnice Magnetiko 19 ks Transparent plast box

M0038TR

Nový produkt

Magnetická stavebnice  - kreativní stavebnice pro Vaše děti 

ZAVÁDĚCÍ CENA !

Více informací

Více informací

Jedná se o modernizovanou verzi známé stavebnice s atraktivním designem. Magnety jsou kompletně zapouzdřeny v jednotlivých kostičkách a to přispívá k ještě větší bezpečnosti a odolnosti stavebnice.

Magnetiko je stavebnice, která rozvíjí dětskou kreativitu a prostorovou představivost. Nenásilnou formou učí děti základním konstrukčním návykům. Jednotlivé dílky této stavebnice jsou osazeny magnety, takže jejich vzájemné skládání a rozebírání nevyžaduje téměř žádnou sílu. Přesto vše drží pohromadě a umožňuje hru se sestavenými kostkami.

  • Sada obsahuje 19 kusů transparentních kostek, z toho jednoho panáčka s otočnou hlavičkou a jeden podvozek 
  • Rozměry balení : 20 x 13 x 11 cm
  • Váha : 0,6 kg

Stavebnice je vhodná pro děti od 3 let.

Výrobce Wat14 považuje princip učení hrou za jeden z nejdůležitějších pro rozvoj dítěte. Protože děti neustále rády objevují nové věci, a tím se učí a osvojují si dovednosti nezbytné pro život. Tato stavebnicej kreativní a přispívá k rozvoji představivosti dítěte

Společnost Wat14 s.r.o.  dbá na to, aby byly všechny její výrobky bezpečné, proto jsou testovány nezávislou laboratoří. Každý produkt vyhovuje celosvětovým  ASTM normám ,  EN-71 evropským standardům o bezpečnosti hraček  . V sekci návody / dokumenty najdete certifikáty .

V neposlední řadě pro produkty řady Magnetiko  vlastníme průmyslový vzor .

Příslušenství

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook