OBLUDÁRIUM

Obludárium 62 Zobrazit větší

Obludárium box 62 dílků

33040

Nový produkt

Více informací

Obludárium je zcela nová, netradiční a bezpečná stavebnice pro děti. Kreativní stavebnice pomáhá především v rozvoji fantazie a motorických schopností dětí. Děti poznávají pomocí hry části obličeje a celého těla. Obludárium jsou zábavné figurky o velikosti 20 – 30 cm, které pobaví nejen děti, ale i dospělé. Jedná se o kreativní ohebný materiál, příjemný do ruky. Díky jednoduchému mechanismu je stavebnice vhodná i pro malé děti.

Stavebnice patří mezi nejzábavnější hry pro děti. Co třeba taková stavebnice, která pomáhá v rozvoji fantazie a motorických vlastností dětí. Celkem 62 dílů. Spojení základní sady OBLUDÁRIUM Animal a Creature

Stavebnice patří mezi nejzábavnější hry pro děti. Co třeba taková stavebnice, která pomáhá v rozvoji fantazie a motorických vlastností dětí? Navíc je bezpečná, barevná, ohebná a příjemná do ruky. Stavění s naším Obludáriem nezná hranic a přinese vám mnoho rozesmátých chvil. Učte své děti, jak mají vypadat zvířátka, tak jak je všichni známe nebo stavte nejrůznější obludky, tak ja vás napadne. Prasátko s koňským ocáskem, žirafu se žabíma nožkama a nebo stavte nejrůznější obludky, lidské a zvířecí hlavy, tak ja vás napadne. Kníratou kačeří hlavu s křídlama, pajdavého krocana s lidskýma ušima,..

1 další produkt ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook