OUTDOOR

Zahradní prolézačka VESELÁ LOUKA Zobrazit větší

Suprafort prolézačka Veselá louka

7000

Nový produkt

Zahradní sestava VESELÁ LOUKA - to je skutečné sportovní hřiště na zahradě. Promyšlený design, skládací konstrukce, kvalitní materiály pro venkovní použití, syté barvy. Tato sestava ozdobí Vaši zahradu a daruje dětem radost a zdraví.




Skladem již od 22.5.2019

Více informací

Parametry

VÝROBCE: SUPRAFORT
BARVA: modrá/žlutá
ROZMĚRY: 2350x2230 mm
NOSNOST(kg): 100 kg
VĚK HRÁČŮ: od 3 let

Více informací

Vybavení prolézačky VESELÁ LOUKA:

žebřiny

žebřiny

hrazda přestavitelná


hrazda přestavitelná

kruhy gymnastické


kruhy gymnastické

razda visutá


hrazda visutá


lano

houpačka


houpačka

Z

Popis

Zahradní sestava VESELÁ LOUKA – to je skutečné sportovní hřiště na zahradě. Promyšlený design, skládací konstrukce, kvalitní materiály pro venkovní použití, syté barvy. Tato sestava ozdobí Vaši zahradu a daruje dětem radost a zdraví.

Sestava obsahuje výškově přestavitelnou hrazdu, která se může umístit v potřebné výšce. Proč je zapotřebí přestavitelná hrazda?
Pro mladší děti bude pohodlnější a bezpečnější, když hrazda bude připevněna ve výšce odpovídající jejích věku. S růstem dítěte se výška umístění hrazdy může jednoduše měnit.

Příčky sestav jsou pogumované, mají masážní a neklouzavý povrch. Na rozdíl od kovových příček jsou tyto příčky komfortnější a bezpečnější. Jsou měkčí a pohodlnější pro úchop, nekloužou a nejsou studené. Masážní povrch zajišťuje dobré prokrvení dětských dlaní a chodidel. Úchop je velmi příjemný.

Balení: 2 kartony (116x61x14 cm), 31 + 30 kg

 

V případě osobního vyzvednutí se kartony pohodlně vejdou na zadní sedadla auta.

Příslušenství

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook