PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŽEBŘÍK LANOVÝ Zobrazit větší

Suprafort Žebřík lanový

7706

Nový produkt

Délka 2300 mm, šířka 285 mm, průměr provazu 10 mm. Dřevěné příčky. Bavlněný provaz. Nosnost 50 kg.





Více informací

Parametry

VÝROBCE: SUPRAFORT
ROZMĚRY: Délka 2300 mm, šířka 285 mm, průměr provazu 10 mm
NOSNOST(kg): 50 kg
VĚK HRÁČŮ: od 3 let

Více informací

Naší snahou je pomáhat rodičům vytvořit domácí prostředí, které neustále povzbuzuje děti k pohybu, posilování a ve výsledku k lepšímu zdraví a fyzické zdatnosti.

  • Délka 2300 mm, šířka 285 mm, průměr provazu 10 mm. Dřevěné příčky. Nosnost 50 kg.

Sportovní a zábavní sestavy neboli dětské prolézačky SUPRAFORT najdou místo v každé domácnosti! Sestavy jsou certifikovány i pro použití ve veřejných prostorách - ve školkách, školách, mateřských centrech.
Pravidelné cvičení je nejlepší závislost, kterou u svého dítěte můžeme vypěstovat. Věříme, že cvičení na dětských prolézačkách SUPRAFORT pomůže Vašemu dítěti k ještě pevnějšímu zdraví!

Příslušenství

  • Suprafort prolézačka Arachnos N

    Sestava ARACHNOS N je velmi oblíbená díky síti. Děti miluji šplhání a sestava je ideální pro budoucí horolezce. Šplhací síť je výborným prvkem pro posilování svalů rukou a nohou a rozvoj obratnosti a motorické koordinace.Tato sestava je přístěnná, určená pro instalaci ke zdi. Montáž sestavy a instalace jsou jednoduché.

  • Suprafort Prolézačka TITAN N

    Sestava TITAN N je určená především pro dorostence a dospívající mladé může a dívky. Může být používána samozřejmě i dospělými. Je rozšiřitelná na další prvky za účelem efektivnějšího posilování: bradla, posilovací lavice, stojan na činku. Tato sestava je přístěnná, určená pro instalaci ke zdi. Montáž sestavy a instalace jsou jednoduché.

10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook