QUUT

Kouzelná fréza – hvězda s rybičkou Zobrazit větší

Kouzelná fréza – hvězda s rybičkou

Nový produkt

S kouzelnou rybičkou se tvaruje písek nebo sníh velice snadno. Nepotřebujete plnit žádnou formu, stačí lehce poklepat, pak zvednout formu a nový tvar je hotov.

Více informací

Více informací

Quut vznikl v zavedené belgické agentuře PARS PRO TOTO s téměř 20-ti letou zkušeností a řadou ocenění v oblasti designu a inovace produktů. Její zaměstnanci jsou také zároveň rodiči celkem 24 dětí, díky kterým hned z první ruky získávají zkušenosti a informace o kvalitě a vlastnostech běžných (nejen) plážových hraček. Na základě těchto indicií se rozhodli navrhnout hračky chytré, odolné, praktické, designově zajímavé, multifunkční, ale hlavně zábavné a skýtající potěšení ze hry dětem i jejich rodičům. Tvary a barvy jsou zvolené tak, aby se děti nezranily, aby se jim dobře držely v ruce, ale především, aby se s nimi co nejlépe pracovalo. Hračky Quut zároveň rozvíjejí dětskou fantazii, představivost a kreativitu, motivují ke hrám ve vodě, v písku i na sněhu nebo v zahradě.

Popis

StarFish se skládá ze dvou částí. Jeden díl může sloužit jako sítko nebo cedníček, druhý díl plave na vodě jako lodička. Z formy lze kromě rybičky vytvarovat i zajíčka nebo chobotnici. Výtvory z písku je možné dle vlastní fantazie dozdobit. Tvarovat můžete i ve vaně z koupelové pěny. StarFish využijete v létě, v zimě i doma.

Velikost 16 x 16 x 4 cm
Váha 75 g
Materiál PP

Follow us on Facebook