TRÉNINKOVÉ POMŮCKY

Tréninkový set Cue Stroke Snooker Zobrazit větší

Tréninkový set Cue Stroke Snooker

45175520

Nový produkt

Tréninková pomůcka pro tempování, míření, rovný strk.

Více informací

Parametry

DISCIPLÍNA: snooker

Více informací

Proč používat CueStroke:
Jak přesně vaše špička míří na cílový bod koule bez jakéhokoli vychýlení pohybu je nejdůležitějším faktorem v kulečníku. Použijte tento efektivní cvičný nástroj pro začátečníky a zejména profesionální hráče, abyste tuto přesnost vylepšili.


Co je "Cue Stroke":
Na dvou pružných průhledných fóliích, maketách skutečných kulečníkových koulích se souřadnicemi, je označeno 21 čísel úderů. Vyzkoušejte skutečné cvičení strku, neboť váše špička projde dvěma body skrz dvě folie. Nebo stačí zastavit svoji špičku před druhou folií ( Cílový bod) po tom, co nejprve zasáhnete první místo, první folii (Cue Ball).

Můžete si cvičit tři různé strky, krátké, normální a dlouhé v závislosti na síle úderu. Můžete jednoduše zkontrolovat, zda vaše tágo najde cílové místo a pohyby jsou bez jakéhokoliv vychýlení. Například při pokusu o Center Shot by mělo váš tágo projít středem první koule a také zastavit ve středu další koule (folie). V případě Draw Shot (taháku) by měla špička projít dolní částí koule a zastavit se v dolní části cílového bodu.

Podívejte se na video:

Příslušenství

22 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook