DRŽÁKY A STOJANY

Držák na tága ke kulečníku  Earl Grey Collection Zobrazit větší

Držák na tága ke kulečníku Earl Grey Collection

Nový produkt

Držák na tága kolekce Earl Grey.

Kolekce Earl Grey - kompletní vybavení kulečníkové místnosti, včetně kulečníku a osvětlení.

Neobvyklý design vybavení ke kulečníku -  zdobení geometrickými ornamenty. Kolekce Earl Grey vděčí za svůj název na speciální technice umělého stárnutí dřeva , která se používá v základním provedení.

Více informací

Parametry

MATERIÁL: Jasanové nebo dubové dřevo
BARVA: Na přání
ROZMĚRY: 900x155x1720

Více informací

Rozměr: 900x155x1720mm

Stojan na 4 tága a 16 koulí

Barva: na přání zákazníka

Typ dřeva: jasan nebo dub

Stojan lze vyrobit i pro tága a koule na pyramidu, liší se rozměrem, v případě zájmu nás, prosím, kontaktujte, vše rádi zodpovíme.

Příslušenství

  • Lavice Samuraj Collection

    Dřevěná lavice s polstrováním kolekce Samuraj. Kolekce Samuraj v japonském stylu - kompletní vybavení kulečníkové místnosti, včetně kulečníku a osvětlení. V případě Vašeho zájmu či dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi vše zodpovíme a poradíme se správným výběrem.

  • Barová židle ke kulečníku Samuraj Collection

    Barová židle kolekce Samuraj. Kolekce Samuraj v japonském stylu - kompletní vybavení kulečníkové místnosti, včetně kulečníku a osvětlení. V případě Vašeho zájmu či dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi vše zodpovíme a poradíme se správným výběrem.

  • Bar ke kulečníku Samuraj Collection

    Bar kolekce Samuraj. Kolekce Samuraj v japonském stylu - kompletní vybavení kulečníkové místnosti, včetně kulečníku a osvětlení. V případě Vašeho zájmu či dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi vše zodpovíme a poradíme se správným výběrem.

  • Lavice Earl Grey Collection

    Dřevěná lavice s polstrováním kolekce Earl Grey. Neobvyklý design vybavení ke kulečníku -  zdobení geometrickými ornamenty. Kolekce Earl Grey vděčí za svůj název na speciální technice umělého stárnutí dřeva , která se používá v základním provedení. Kompletní vybavení kulečníkové místnosti, včetně kulečníku a osvětlení.

  • Barová židle ke kulečníku Earl Grey Collection

    Barová židle kolekce  Earl Grey. Kolekce  Earl Grey - kompletní vybavení kulečníkové místnosti, včetně kulečníku a osvětlení. Neobvyklý design vybavení ke kulečníku -  zdobení geometrickými ornamenty. Kolekce Earl Grey vděčí za svůj název na speciální technice umělého stárnutí dřeva , která se používá v základním provedení.

  • Bar ke kulečníku Earl Grey Collection

    Bar kolekce  Earl Grey . Kolekce  Earl Grey  - kompletní vybavení kulečníkové místnosti, včetně kulečníku a osvětlení. Neobvyklý design vybavení ke kulečníku -  zdobení geometrickými ornamenty. Kolekce Earl Grey vděčí za svůj název na speciální technice umělého stárnutí dřeva , která se používá v základním provedení.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook