OUTDOOR ZÁBAVA

Sleva !

-1 200 Kč

Kuželky závěsné buk 9 kuželek + 1 koule Zobrazit větší

Kuželky závěsné buk 9 kuželek + 1 koule

K61176

Nový produkt

Ruské závěsné kuželky z bukového dřeva. Populární hra pro děti, dospělé i seniory. 

Více informací

Parametry

VÝROBCE: Wat14
MATERIÁL: buk
VÁHA: 13 kg
POČET HRÁČŮ: 2 a více
DOBA HRANÍ: cca 30 min
VĚK HRÁČŮ: od 4 let

Více informací

Sada ZÁVĚSNÝCH ZAHRADNÍCH KUŽELEK obsahuje 9 kuželek a 1 závěsnou kouli.

Kuželky i koule jsou vyrobené z buku jsou umístěny v papírové krabici o rozměrech 49 x 46 x 17 cm a o celkové váze cca 13 kg.

Závěsné kuželky - bukové jsou vysoké 38cm.

Sada obsahuje: Sadu kuželek pro hru - 9 kusů a 1x kouli

Kuželky jsou ošetřeny venkovním lakem.

POZOR: V případě, že nehrajete, doporučujeme kuželky a kouli uklízet a tím chránit před povětrnostními vlivy deště, slunce a větru. Ochráníte kuželky před popraskáním a výrazně zvýšíte životnost!

Ruské závěsné kuželky

Pravidla:

Hráč se postaví či posadí zhruba 1,2 až 1,4 metru od stojanu, uchopí do rukou upoutanou kouli, kterou posléze vypustí tak, aby se koule upoutaná na závěsu zhoupla a opsala oblouk. Při zpětném zhoupnutí pak koule musí zezadu narazit do stojících kuželek (přímý náraz zepředu není platný) a hráč ji musí zachytit, aby nesrážela další kuželky. Úkolem hráče je shodit co nejvíce kuželek stejně jako je tomu u klasických kuželek nebo při bowlingu. Každý hráč má na sražení kuželek tři hody. První hod je do plně postavených kuželek, další dva jsou na doražení zbylých. Poražené kuželky se z hracího pole odstraňují. Počet sérií o třech hodech není omezen, záleží na domluvě hráčů.

Bodování

Za každou sraženou figurku získává hráč jeden bod. Mimo to může získat bonifikaci za nestandardní sražení figurek. Bonifikaci lze v rámci série o třech hodech získat pouze jednu.

Ke stažení

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook